O nama

Veb platforma www.posaonakosovu.com osnovana je 2012. godine sa ciljem da  pruži doprinos zapošljavanju pripadnika srpske zajednice i svih drugih građana Kosova koji se služe srpskim jezikom na Kosovu s jedne strane i kao pomoć poslodavcima sa Kosova u pronalaženju odgovorajućih kadrovskih rešenja u oblasti ljudskih resursa za svoje potrebe

Konačan cilj projekta je uticaj na smanjenje broja odlazaka, posebno mladih i kvalifikovanih, osoba sa Kosova u inostranstvo, odnosno doprinos u ostvarivanju profesionalnih karijera građana i uspehu kompanija, što će konačno pozitivno utucati na stvaranje novih i proširenje porodica, razvoju i ostanku na Kosovu i ukupnom zadovoljstvu ljudi.

Na ovoj funkcionalnoj, multimedijalnoj i interaktivnoj intrernet platformi za traženje posla je tokom 10 godina postojanja objavljeno više od 10 hiljada oglasa za posao na Kosovu, što je čini jednom od najposećenijih lokacija na Kosovu u oblasti poslova.

Portal je osnovao Medija centar u Čaglavici, a strateški partner u oblasti video i audio produkcije je New Press Production.

Naš kreativni tim

Bolja karijera je tamo. Pomoći ćemo vam da ga pronađete. Mi smo vaš prvi korak da postanete sve što želite.