posao na kosovu

posao na kosovu
Vesti

Podravka će od idućeg meseca zaposliti 28 pripravnika

Podravka će od idućeg meseca zaposliti 28 pripravnika

Podravka će od idućeg mjeseca zaposliti 28 pripravnika različitih stručnih referenci i profila, među kojima su ekonomisti, prehrambeni tehnolozi, strojari, elektrotehničari, novinari, grafički tehničari i pravnici, izvjestili su iz te koprivničke tvrtke.

Time je, kako navode, uspješno priveden kraju prvi proces selekcije vlastitog programa zapošljavanja visokoobrazovanih pripravnika SHAPE za koji se javilo čak 800 kandidata iz cijele Hrvatske.

Pripravnički program trajat će deset mjeseci, a nakon toga, ovisno o rezultatu, pripravnici će imati mogućnost stalnog zaposlenja, navode iz Podravke i dodaju kako će svi pripravnici imati priliku upoznati se i s međunarodnim poslovanjem te u sklopu programa pripravništva obići strana tržišta na kojima je Podravka prisutna.

Podravka je sredinom lipnja ove godine izvijestila da je pokrenula program SHAPE i najavila da će putem tog programa priliku za zaposlenje u jednoj od najvećih prehrambenih kompanija u regiji dobiti 30 mladih ljudi različitih struka.

Krajem lipnja koprivnička je tvrtka izvijestila da je donijela odluku o izradi programa zbrinjavanja viška radnika uz isplatu stimulativnih otpremnina i to tijekom rujna i studenog ove godine, a početkom rujna iz kompanije je otišlo 288 zaposlenika koji su prihvatili stimulativne otpremnine od 4.000 kuna neto po godini staža u kompaniji.

Izvor: Slobodna Dalmacija

09/09/2012 09:10
Pretraga
medija centar
medija centar
medija centar