posao na kosovu

posao na kosovu
Vesti

Ministarka Živić i ambasadorka Finske o razvojnim projektima

Ministarka Živić i ambasadorka Finske o razvojnim projektima

Priština, 01.05.2019. - Ministarka poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Dijana Živić sastala sa ambasadorkom Finske na Kosovu, Pia Stjernvall, gde su razgovarale o dosadašnjim dešavanjima u ovom sektoru, kao i o razvojnim projektima za koje se očekuje da će biti realizovani u budućnosti.

"Partnerstvo između Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja i Ambasade Finske na Kosovu će se dodatno intenzivirati u cilju daljeg jačanja poljoprivrednog sektora", navodi se u saopštenju.

Ministarka Živić informisala je ambasadorku o potencijalima i prednostima koje naša zemlja nudi u sektoru poljoprivrede, ukazujući i na investicije koje vlada ulaže u ovom sektoru.

Ona se zahvalila ambasadorki na dosadašnjoj podršci Kosovu i izrazila svoju spremnost da dodatno produbi partnerstvo između MPŠRR i Ambasade Finske na Kosovu.

Ambasadorka Pia Stjernvall potvrdila spremnost svoje države da pomogne u razvoju poljoprivrednog sektora na Kosovu, obećavajući i različite oblike saradnje između dve zemlje.

 

01/05/2019 22:16
Pretraga
medija centar
medija centar
medija centar