posao na kosovu

posao na kosovu
Vesti

Konkurs za novinarsku nagradu fondacije „Fetisov“, najveći nagradni fond u istor

Konkurs za novinarsku nagradu fondacije „Fetisov“, najveći nagradni fond u istor

UNS, 18.09.2019. - Humanitarna fondacija „Fetisov“ iz Ženeve raspisala je međunarodni konkurs za novinarsku nagradu Fetisov Journalism Awards (FJA). Rok za dostavljanje prijava je 1. oktobar 2019. godine.

Nagrada će biti dodeljena najistaknutijim novinarima iz celog sveta koji doprinose promociji univerzalnih ljudskih vrednosti, kao i zbog odvažnosti koju su pokazali u radu na svojim istraživačkim pričama.

Kako navodi fondacija „Fetisov“, nagrada je jedinstvena i zbog izuzetno visokog nagradnog fonda za najbolje priče, u iznosu od 520.000 švajcarskih franaka.

Na konkurs se mogu prijaviti osobe starije od 18 godina, koje treba da predlože predstavnici registrovanih novinarskih organizacija (sindikati, udruženja, društva novinara).

Novinarske priče, članci i izveštaji koji se prijavljuju na konkurs moraju biti objavljeni u štampanim ili onlajn medijima, u periodu od 1. juna 2018. do 31. maja 2019. godine.

Nagrade će biti dodeljene u četiri kategorije: za izuzetan doprinos miru, građanskim pravima, za istraživačko novinarstvo, kao i priče iz oblasti ekologije, zaštite životne sredine. U svakoj kategoriji biće po tri dobitnika nagrade.

Više o konursu i prijavi pročitajte na sajtu https://fjawards.com/

 

18/09/2019 11:19
Pretraga
medija centar
medija centar
medija centar